Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

KPN Komt met Datakosten App (Android/iOS)

In al het rumoer over de datakosten komt KPN met een nieuwe, interessante stap. Het bedrijf komt met een app waarmee je zelf het verbruikte dataverkeer in de gaten kan houden. Een interessante app voor diegenen die met een verlaagd downloadlimiet zitten en de rekeningen niet al te hoog op willen laten lopen.

Vanaf maandag gaat de nieuwe abonnementen van KPN in. Om de nieuwe gebruikers op weg te helpen, zal het bedrijf de eerste drie maanden geen extra datakosten in rekening brengen. Daarnaast komt KPN met de KPN MB Meter (Android versie is er al, iOS in september). Een app voor op de iPhone of Android om het dataverbruik in de gaten te houden.

KPN gaat klanten ook per SMS over het dataverbruik informeren. Wanneer de klant halverwege de bunder zit, verstuurt het bedrijf een SMS evenals wanneer de bundel echt op is en wanneer er 1.000 MB teveel is verstookt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.