IFA: TomTom Binnenkort ook op iPad

Wanneer het 5 Inch scherm van de TomTom Go Live 1005 niet groot genoeg is, heb je binnenkort een nieuwe optie. Tijdens de IFA beurs in Berlijn toont TomTom haar laatste update aan de TomTom iOS app, die nu ook geoptimaliseerd is voor Apple’s iPad. Jawel, 9.7 inch navigatie komt eraan!

Het voordeel van de geoptimaliseerde iOS app is dat, als je de TomTom app al op je iPhone hebt, je deze niet nog eens voor je iPad hoeft te kopen. Voor huidige klanten is de upgrade dus een weggevertje.

Net als op de iPhone ondersteund de iPad app HD Traffic (in-app purchase), Snelheidscamera’s (in-app purchase), IQ Routes, Map Share en multitasking. De update is komende herfst te downloaden. Ben je nieuwsgierig naar hoe het eruit gaat zien, check de foto hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram