GadgetGear.nl

IFA: TomTom Binnenkort ook op iPad

Wanneer het 5 Inch scherm van de TomTom Go Live 1005 niet groot genoeg is, heb je binnenkort een nieuwe optie. Tijdens de IFA beurs in Berlijn toont TomTom haar laatste update aan de TomTom iOS app, die nu ook geoptimaliseerd is voor Apple’s iPad. Jawel, 9.7 inch navigatie komt eraan!

Het voordeel van de geoptimaliseerde iOS app is dat, als je de TomTom app al op je iPhone hebt, je deze niet nog eens voor je iPad hoeft te kopen. Voor huidige klanten is de upgrade dus een weggevertje.

Net als op de iPhone ondersteund de iPad app HD Traffic (in-app purchase), Snelheidscamera’s (in-app purchase), IQ Routes, Map Share en multitasking. De update is komende herfst te downloaden. Ben je nieuwsgierig naar hoe het eruit gaat zien, check de foto hieronder.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten