IFA: Plantronics debuteert Spraakcentrische headset.

Tijdens de IFA in Berlijn heeft Plantronics de nieuwe M1100 bluetooth headset geïntroduceerd. Hoewel het design niet echt spectaculair is, bevat deze headset als eerste Plantronics Vocalyst; een nieuwe techniek waarmee je geavanceerde spraakopdrachten kan gebruiken om bijvoorbeeld e-mails of SMS berichten te dicteren.

Daarnaast is het ook mogelijk om via Vocalyst voice memo’s op te nemen of af te luisteren, berichten op Facebook of Twitter te plaatsen, ideeën in Evernote vast te leggen, agenda items vast te leggen (Vocalyst Pro), het nieuws en weerberichten op te vragen. Het enige nadeel is wel dat Vocalyst enkel in het Engels, Duits, Frans en Spaans te gebruiken is. Daarnaast bevat de M1100 slechts één jaar Vocalyst. Daarna zal je zelf een abonnement aan moeten gaan (€24,99).

Voor Android en BlackBerry gebruikers heeft Plantronics ook een Vocalyst app waarmee je geavanceerde opdrachten kan uitvoeren zoals een automatische SMS die tijdens het rijden verzonden wordt naar mensen die jou een SMS sturen.

Beschikbaarheid

De Plantronics M1100 gaat €79,99 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram