Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Disney’s Appmates Veranderen iPad Gaming

Disney’s Cars blijft een succesnummer en ook de Cars games verkopen zeer goed. Om dit kracht bij te zetten komt Disney nu met de Appmates. Speeltjes die in iOS apps ingezet kunnen worden. Zoals je mag verwachten, zijn de eerste Appmates en de bijbehorende game van Cars.

Wanneer kinderen de Appmates in huis hebben gehaald, kunnen ze de Cars 2 Appmates app opstarten. De game start wanneer de appmate op het scherm is gezet. Of we de Appmates ook in Nederland aan zullen treffen is nog onzeker, maar in Amerika kost een setje van twee Appmates $20. De game is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.