Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Amazon Komt Toch met een Android Tablet!?

De geruchten dat Amazon toch met een Android tablet komt worden steeds hardnekkiger. Na de lancering van een app store voor de oude Kindle eReaders en een app store voor Android smartphones en tablets, past een Android eReader ook in het straatje van de gigant.

De Android tablet van Amazon zou een 7 inch model betreffen die, uiteraard, onder de Kindle merknaam gelanceerd zal worden. Het apparaat zou over 16GB aan opslagruimte beschikken, wat suggereert dat het niet alleen voor boeken gemaakt is. Amazon zou ook de interface van Android onder handen genomen hebben waardoor deze geheel op de content van het apparaat toegespitst is. Het apparaat zou met een single-core processor worden uitgerust en niet over camera’s beschikken. Verder beschik de tablet wel over WiFi, maar niet over 3G (wat bij de latere Kindle’s wel het geval is).

Het tablet moet rond de $250 gaan kosten en zou in November uit moeten komen. Een 3G en 10 inch versie met dual-core CPU komen naar verwachting in 2012 op de markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.