GadgetGear.nl

TomTom Gaat Meer Zoekdiensten Aanbieden

Waren wij al redelijk onder de indruk van de aanwezigheid van Google Local Search in de TomTom GoLive 1005 (en redelijk verbaasd over de samenwerking met het minder handige Telefoongids.nl), blijkt TomTom binnenkort een hele suite van nieuwe functies aan te bieden waardoor je van te voren beter op de hoogte bent van waar je naartoe rijdt.

TomTom voegt Twitter, Yelp, Expedia en TripAdvisor toe aan de GoLive diensten. Zo is het mogelijk om bestemming en aankomsttijd van een trip te twitteren of reacties van anderen op de bestemming checken. De nieuwe diensten zijn dus niet alleen handig, maar hebben ook een hoge funfactor.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

De diensten komen in oktober uit in de Verenigde Staten, Duitsland en Nieuw-Zeeland. Wanneer ze in Nederland beschikbaar komen, is nog onbekend.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten