TomTom Gaat Meer Zoekdiensten Aanbieden

Waren wij al redelijk onder de indruk van de aanwezigheid van Google Local Search in de TomTom GoLive 1005 (en redelijk verbaasd over de samenwerking met het minder handige Telefoongids.nl), blijkt TomTom binnenkort een hele suite van nieuwe functies aan te bieden waardoor je van te voren beter op de hoogte bent van waar je naartoe rijdt.

TomTom voegt Twitter, Yelp, Expedia en TripAdvisor toe aan de GoLive diensten. Zo is het mogelijk om bestemming en aankomsttijd van een trip te twitteren of reacties van anderen op de bestemming checken. De nieuwe diensten zijn dus niet alleen handig, maar hebben ook een hoge funfactor.

De diensten komen in oktober uit in de Verenigde Staten, Duitsland en Nieuw-Zeeland. Wanneer ze in Nederland beschikbaar komen, is nog onbekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.