Samsung Heeft Interesse in WebOS

Samsung probeerde langere tijd met Bada een eigen mobiele OS in de markt te zetten en hoewel de bedoelingen van Bada best goed waren, lijkt het toch niet echt te lukken. Vandaag hoorden we echter een ander geluid. Het lijkt erop dat Samsung interesse heeft om HP’s WebOS over te nemen. Een gewaagde zet?

De aankoop van WebOS zou Samsung goed uitkomen. Onlangs kregen Samsung en LG van de Zuid-Koreaanse overheid al te horen dat Korea een eigen mobiel besturingssysteem moet bouwen om niet langer afhankelijk te zijn van buitenlandse systemen. Die aanbeveling volgde op het nieuws dat Google Motorola had gekocht en daarmee in staat is om zelf Android hardware te produceren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events