Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Ook Buienradar op Symbian

Deze week is de BuienRadar app voor Symbian verschenen. Zoals je van de app mag verwachten krijg je een keurige animatie van de regenbuien boven Nederland te zien. Naast dit overzicht bevat de app nog een aantal functies zoals fileberichten, sneeuwradar, weersverwachting en natuurlijk de vooruitzichten.

De app bevat voor de Nokia N8 en N97 ook nog een Buienradar widget die op het homescreen gezet kan worden. De Buienradar app is gratis te downloaden.

7 reacties

  1. Na de symbian Anna update op mijn nokia c7 die goed is verlopen werkt de buienradar niet meer, maakt geen connectie met internet hoe los ik dit op wie???

  2. Ik heb hetzelfde probleem op mijn E7. Waardeloos. Met de vorige firmware (14.0) werkte hij perfect. De lay-out is niet goed: bij landscape staan de menu balken boven en onder en heb je dus bijna geen ruimte voor de kaart. De kaart staat er ook dubbel in. Bij landscap is de kaart helemaal uit zijn verband gerukt. Je moet op het radar iccon klikken om de kaart te kunnen zien. Helaas geen “buien” data (terwijl het hier nu regent). Ik zal info@buienradar.nl ff een mail sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.