Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nieuwe Nokia’s en Symbian Belle

Symbian Anna wordt nog maar net onder Nokia eigenaren verspreid, of Nokia heeft de volgende generatie alweer klaar. Jawel, Symbian Belle is vanaf nu een feit. Niet dat er niet eerder over Belle gesproken werd, maar omdat Nokia meteen de eerste twee Symbian Belle telefoons heeft aangekondigd.

Het gaat om de Nokia 600, 700 en de 701 die naast Symbian Belle ook over een NFC chip beschikken. Hierdoor is het mogelijk om bestanden uit te wisselen en om (eventueeel) mobiel te betalen.

Nokia 600

De nieuwe Nokia 600 is de entertainment telefoon van het setje. Hij bevat een flinke speaker waarmee je de hele tram op z’n kop kan zetten en de mogelijkheid om via de interne FM zender jouw muziek naar de eerste de beste radio te sturen.

Nokia 700

Ook de Nokia 700 lijkt op entertainment gericht, maar bevat geen grote speaker. In ruil daarvoor krijg je een zeer slanke telefoon met een metalen achterzijde en een energiezuinig ClearBlack AMOLED display aan de voorkant en een 1GHZ CPU van binnen.

Nokia 701

De Nokia 701 lijkt qua specs erg op de 700, maar heeft 8GB opslagruimte in plaats van 2GB. Verder is het uiterlijk van de 701 anders dan de 700.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.