Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Google Lanceert Google Movies op Galaxy Tab

Eigenaren van witte Galaxy Tab’s krijgen een heuse VIP behandeling van Google. Deze witte tabs van Samsung zijn weggegeven tijdens het Google I/O evenement en ontvangen als eerste Google Movies. Met Google Movies is het mogelijk om via Google zelf films te huren. Google gaat daarmee de concurrentie met de grote verhuurders aan.

Wanneer Google deze nieuwe dienst op de reguliere Galaxy Tab aan zal bieden is onbekend evenals de landen waarin deze dienst beschikbaar zal zijn. In Amerika is het huren van films en series op mobiele apparaten zeer succesvol. Netflix is een grootmacht op dit gebied en kondigde zelfs een samenwerking met Nintendo voor de 3DS aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.