Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Google+ Eindelijk op iPod en iPad

Eerder wisten we al te melden dat Google een Google+ app in de App Store had gezet. Het grote probleem? De app draaide alleen op de iPhone. Vandaag is het echter raak. Google heeft de Google+ app een update gegeven voor de iPod en iPad. Nouja, de iPod versie werkt op de iPad…

Google heeft de app ook van een functionele update voorzien. Alle notificaties zitten nu op één plek en het is ook mogelijk om de Huddles in te stellen. Verder heeft Google de app nu ook werkend op de Beta van iOS 5. Wel zo handig ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.