ToDo lijstjes; het lijken ideale hulpmiddelen, maar de waarheid is vaak anders. Op alle platformen zijn verschillende programma’s te vinden die je helpen om je taken bij te houden, maar een platform-onafhankelijk systeem was er nog niet echt. Nu wel, met het uit Duitsland afkomstige Wunderlist.

Wunderlist is een programma dat je kan downloaden voor de PC, Mac, Android, iPhone/iPod en iPad. Zit je op een openbare computer, dan kan je ook gebruik maken van de web versie van Wunderlist. Wunderlist is een cloud service. Met andere woorden, alle wijzigingen die je in je takenlijstje aanbrengt, worden direct gesynchroniseerd. Hierdoor heb je op elk apparaat hetzelfde lijstje voor je neus.

Wunderlist is gratis en bevat geen advertenties, maar dat is natuurlijk geen garantie dat het zo blijft. Immers moeten de ontwikkelaars van Wunderlist ook ergens van eten. Het zou dus goed kunnen dat het bedrijf op een later moment de voorwaarden gaat wijzigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.