Ziggo Start met Mobiel Internet

Het blijft een beetje een race tussen Ziggo en UPC. De twee kabelaars kochten eerder al gezamenlijk frequenties op om mobiele diensten aan te bieden. Vooruitlopend op de uitrol van een mobiel netwerk begon UPC alvast zakelijke diensten via het Vodafone netwerk aan te bieden. Ziggo doet het nu met KPN.

Vanaf vandaag is het mogelijk om als consument mobiele internetabonnementen van Ziggo af te nemen. Het bedrijf heeft bundels van 500MB, 2GB en 5GB per maand en er is een keuze tussen sim-only en een bundel met een USB dongel. Opvallend is dat de maandtarieven op de eerste vier maanden na voor beiden gelijk zijn. De eerste vier maanden betaal je namelijk twee euro minder wanneer je geen dongel afneemt. Een korting van acht hele euro’s dus op de besparing van een stukje hardware waarvan Ziggo zelf zegt dat het een waarde van €45 vertegenwoordigd. Wellicht dat je meer korting kan krijgen door de dongel gewoon te nemen en op marktplaats aan te bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram