Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

WhatsApp voor Symbian

WhatsApp lijkt niet te stuiten en is hard bezig de Skype onder de telefoons te worden. Na lanceringen op iPhone en Android is het nu tijd voor Symbian telefoons om op het omvangrijke chatnetwerk van WhatsApp te worden aangesloten. De app verscheen deze week op de Ovi store.

De app kan gratis worden gedownload en is, zoals WhatsApp zelf aangeeft, één jaar lang gratis te gebruiken. Daarna gaat WhatsApp geld vragen. Hoeveel ze vragen weten we nog niet, maar tegen die tijd hebben de meeste Nokia fans vast wel een Windows Mobile toestel in hun zak zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.