Review: iGo Charge Anywhere

Als moderne reiziger neem je natuurlijk je telefoon, MP3 speler, tablet en camera mee op vakantie. Al deze gadgets moeten regelmatig opgeladen worden en zeker wanneer je een vakantie ergens diep in de Jungle hebt, is een stopcontact niet altijd voor handen. iGo Green kwam met een oplossing in de vorm van de Charge Anywhere.

Uitrusting

De Charge Anywhere verpakking bevat de Charge Anywhere zelf en een specifieke iGo USB kabel. Deze kabel heeft een specifieke plug waar je andere pluggen op kan bevestigen. Leuk bedacht, maar compleet overbodig wanneer je gewoon de USB kabels die je bij je gadgets krijgt meeneemt.

Uiterlijk

De iGo Green is een accu verpakt in een stevige plastic behuizing. De stekker om hem mee op te laden klap je uit de behuizing, wat ideaal is omdat je geen losse onderdelen mee hoeft te nemen. Het geheel voelt dus lekker stevig.

Capaciteit

De iGo Charge Anywhere bevat een 1800mAh Lithium Ion accu. Voldoende capaciteit om een iPhone 4 anderhalf keer op te laden. De ontwerpers hebben twee USB aansluitingen in het ontwerp opgenomen zodat je meerdere gadgets tegelijk op kan laden. Slim!

iGo Green

Wanneer je laders in het stopcontact laat zitten, blijven deze relatief veel stroom gebruiken. Onder het motto iGo Green heeft deze lader een systeem dat de stroomtoevoer vrijwel afsluit waardoor je minder stroom verspilt.

Conclusie

De iGo Green is een compacte en zeer solide oplossing om gadgets bij te laden. De twee USB aansluitingen zijn gewoon een goed idee waardoor de Charge Anywhere standaard deel moet uitmaken van de bepakking van menig gadget gebruiker.

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • Compact ontwerp
  • Stevige behuizing
  • Twee USB aansluitingen
  • Duidelijk in gebruik

THE BAD

  • Nutteloze USB kabel bijgeleverd
  • Accu had een hogere capaciteit mogen hebben

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.