Prijzen iPhone 4 Gaan Omlaag!?

Al maanden speculeren wij en anderen over de introductie van een mogelijke iPhone 4GS of iPhone 5 in September. Berichten van de andere kant van de oceaan zouden er nu op wijzen dat Apple van haar voorraden iPhone 4 toestellen af moet. Diverse grote retailers gaan komende week de prijzen van de iPhone 4 omlaag gooien.

Radio Shack gaat de iPhone 4 16GB (samen met een AT&T abonnement) voor $169,99 verkopen, $30 lager dan afgelopen week. Ook de 32GB versie gaat $30 omlaag. De 3GS 8GB zal Radio Shack voor $19,99 verkopen. Ook Target zou volgends diverse bronnen de prijzen van de iPhone 3GS en 4 laten zakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events