Panasonic heeft een nieuwe beamer met Full HD en 3D aangekondigd. De beamer maakt gebruik van dezelfde active shutter brillen die het bedrijf ook bij haar Viera 3D TV’s levert. De projector krijgt de charmante naam PT-AT5000E mee en is per direct verkrijgbaar, als je in Amerika woont. Europa moet nog enkele maanden wachten.

Panasonic gebruikt een nieuwe projectietechniek om met active shutter te kunnen werken. Het bedrijf heeft de techniek 3LCD genoemd omdat het 3 LCD displays in de lens heeft verwerkt. Hierdoor haalt de projector maximaal 480Mhz (of 240Mhz tijdens 3D weergave). Het contrast zou 300.000:1 bedragen bij 2.000 lumen. De lamp moet 4.000 uur meegaan.

Bron.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.