Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Netflix Gelanceerd op de Nintendo 3DS

Hoewel we er in Nederland nog niks mee doen, is Netflix de grootste verhuurder van TV series en films in Noord-Amerika. Het is dan ook geen wonder dat Nintendo naar Netflix toe is gegaan om een video verhuurdienst aan de Nintendo 3DS toe te voegen. Netflix doet hetzelfde truckje al jaren op telefoons als de iPhone 4.

Het is niet de eerste keer dat Nintendo en Netflix samenwerken voor een videodienst. Netflix lanceerde eerder al een eigen kanaal op de Nintendo Wii. Het gebruik van de Netflix diensten gaat overigens via het standaard abonnement van Netflix. Gebruikers betalen dus niet via de eShop van Nintendo.

Op dit moment bevat het portfolio enkel 2D series en films. Netflix heeft al wel aangekondigd dat het niet al te lang zal wachten met het beschikbaar stellen van 3D content. Wanneer we 3D films en series in Nederland mogen verwachten is vooralsnog onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.