Nederlandse iTach Verbindt iPhone en iPad

Wanneer je de game 7th Guest op de iPad speelt en tegelijk de 7th Guest hints app op de iPhone 4 gebruikt, kan deze gadget handig zijn (andere voorbeelden zijn wat lastiger te bedenken). De iTach is een Nederlandse gadget die gebruikers in staat gaat stellen om hun iPhone 4 aan de iPad 2 vast te maken. Handig… Toch?

Het project is afkomstig van twee studenten uit Den Bosch en Eindhoven. Hoewel het prototype er lijkt te zijn, is de iTach nog ver van de productie. De studenten zoeken namelijk $15.000 om het project te financieren.

Denk jij dat dit dé gadget voor Apple liefhebbers gaat worden, dan kan je vanaf $50 mee-investeren in het project. Bij een investering van $50 ontvang je zodra de productie van start gaat meteen al een zwarte iTach. Investeer je $80 dan krijg je zowel een zwarte als een witte iTach toegestuurd.

Via.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram