Wanneer je de game 7th Guest op de iPad speelt en tegelijk de 7th Guest hints app op de iPhone 4 gebruikt, kan deze gadget handig zijn (andere voorbeelden zijn wat lastiger te bedenken). De iTach is een Nederlandse gadget die gebruikers in staat gaat stellen om hun iPhone 4 aan de iPad 2 vast te maken. Handig… Toch?

Het project is afkomstig van twee studenten uit Den Bosch en Eindhoven. Hoewel het prototype er lijkt te zijn, is de iTach nog ver van de productie. De studenten zoeken namelijk $15.000 om het project te financieren.

Denk jij dat dit dé gadget voor Apple liefhebbers gaat worden, dan kan je vanaf $50 mee-investeren in het project. Bij een investering van $50 ontvang je zodra de productie van start gaat meteen al een zwarte iTach. Investeer je $80 dan krijg je zowel een zwarte als een witte iTach toegestuurd.

Via.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.