Magellan Introduceert Speciaal Geocaching Toestel

Geocaching, het bestaat al jaren, maar met name de laatste maanden lijken we er steeds meer over te horen. Het is dan ook niet vreemd dat uitgerekend Magellan met een speciale navigatie voor geocaching op de markt komt. Het betreft de nieuwe eXplorist GC die volledig geïntegreerd is met geocaching.com.

De nieuwe eXplorist GC werkt op twee AA batterijen die voldoende stroom leveren om 18 uur mee rond te wandelen. De SiRFstarIII GPS chipset is tot op drie meter nauwkeurig en het is mogelijk om tijdens het geocachen markeringen te maken en notities te maken die bij thuiskomst met geocaching.com gesynchroniseerd worden.

Naast de integratie met geocaching.com, is het ook mogelijk om de eXplorist GC als reguliere wandel GPS te gebruiken. De eXplorist bevat een wereldwijde basiskaart waar je waypoints op kan plaatsen en hij registreert de volledige wandeling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram