Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Jumbo Lanceert PimPamPet (iPhone)

Iedereen kent het spel, maar het is opvallend hoe weinig mensen het ooit echt gespeeld hebben. We hebben het over het oer-Hollandse spelletje PimPamPet dat Jumbo speciaal voor haar vijfenzestigste verjaardag naar de iPhone heeft gebracht. Oké, het bedrijf zegt dat hij ook op de iPad werkt, maar die zien we nog niet in iTunes.

PimPamPet is alweer de tweede Jumbo game op de iPhone. Je kan de game met twee personen of twee teams spelen en daarmee kan je zien dat de roots van Jumbo toch echt in de gezelschapsspellen ligt. Je kan de game als light-versie aanschaffen en daaruit upgraden of meteen voor de volledige versie kiezen. De light versie kent 5 vragen, de volledige heeft er 65. In de toekomst zal Jumbo voor €0,79 extra vragen aan gaan bieden.

Eén reactie

  1. Beste Arjan,

    Bedankt voor jouw artikel over onze nieuwe Pim Pam Pet App voor de iPhone. Wat betreft jouw open vraag: eind volgende week verwachten wij de goedkeuring van Apple en daarmee de officiële launch van de iPad versie.

    Groeten van Jumbo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.