Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

iPad AppWeek: De Vrijmibo met de iPad

Het is vrijdagmiddag. Tijd voor een borrel met de collega’s. Ben je alleen, dan is het natuurlijk om gewoon een serie leuke apps te hebben waarmee je de laatste uurtjes naar het weekend toe weg kan tikken. Ook vandaag weer een forse selectie gratis apps.

TV Kijken

Voor de TV kijkers onder ons heeft de iPad veel te bieden. Je kan RTL programma’s terugkijken met RTL XL of met de app van het RTL Nieuws (0,79). Ben jij een groot teletekst-fan, dan kan je je hart ophalen met de gratis Teletekst app van de NOS.

Radio Luisteren

Ook een aantal Nederlandse radio stations zijn inmiddels op de ipad te vinden. Denk daarbij niet alleen aan Radio 538 met een werkelijk fantastische app, maar ook aan een Classic FM of Radio 10 Gold voor wanneer je in een ruimte zit wanneer je het rustig wilt houden. Hang je liever zelf de DJ uit, dan is de Djay app (€15,99) een aanrader. Nieuwe muziek ontdekken doe je trouwens met Aweditorium.

Strips Lezen

Ook voor strips heeft de iPad voldoende ruimte. Strip giganten Marvel en DC Comics hebben al een app op de App Store. Dichter bij huis is de app van de Belgische striptekenaar Quirit (€0,79).

Ben je betrapt terwijl je iets teveel met je iPad aan het spelen was? Download dan snel de gratis Monsterboard app. De vacatures die je met deze app vind, kan je bewaren om later op de PC nog eens rustig na te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.