De Nokia J Headset Valt Op

Soms is de naam van een product zo simpel als haar vorm. Dat moeten de marketingmensen van Nokia gedacht hebben toen de Nokia J op hun bureau lag. De Nokia J is een bluetooth headset die het bedrijf wel heel stijlvol heeft uitgewerkt. Dat uiterlijk combineert Nokia ook nog eens met uitzonderlijke prestaties.

De J komt met een houdertje die je aan je broek of blouse kan hangen. Zodra je de J uit de houder haalt, legt hij meteen contact met de telefoon en neemt hij je gesprekken aan. Ophangen doe je door hem terug in de houder te stoppen. Op deze manier weet Nokia een standby-tijd van drie maanden te behalen. De J beschikt ook over ruisonderdrukking en hij past automatisch het volume aan.

Het ontwerp van de Nokia J heeft tal van prijzen in de wacht gesleept: de ‘red dot Design Winner 2011’, de ‘iF Product Design Award 2011’ en de ‘International CES Innovations Design & Engineering Showcase Honor 2011’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.