Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Casio Komt met de Nieuwe Exilim EX-ZS15 Camera

Casio heeft vandaag een nieuwe camera geïntroduceerd. De Exilim EX-ZS15. De meest opvallende functie in het toestel is het 3 inch touchscreen. De camera bevat een 14,1 megapixel sensor, wat momenteel wel een beetje de standaard is. Ook nieuw voor Casio is de Touch Shutter functionaliteit.

De Exilim EX-ZS15 is uitgerust met 5X optische zoom beginnend op 26mm groothoek. Naast 14,1 megapixel foto’s is het ook mogelijk om HD opnamen op 720p te schieten. De camera is voorzien van een accu die via USB kan worden opgeladen en dat is wel weer heel handig van Casio.

Touch Shutter

Touch Shutter kennen we eigenlijk al een beetje van de iPhone 3GS. Door op een object op de viewfinder te tikken, zal de camera daarop scherpstellen. Hierdoor krijg je een groot aantal nieuwe, creatieve mogelijkheden. Dit is overigens niet de enige touch-functie die Casio van de iPhone heeft afgekeken. Het is namelijk ook mogelijk om gestures te gebruiken. Zo kan je door je foto’s heen bladeren. Slim!

Beschikbaarheid

De EX-ZS15 ligt nu in de winkel. Casio verkoopt hem in het zilver, rood en zwart. De adviesprijs voor deze camera is €159.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.