Apple Bestelt 15 Miljoen iPhone 5 Telefoons

Het lijkt erop dat de iPhone 5 er nu toch aan zit te komen. Hoewel het nog steeds niet duidelijk is of de lancering van de iPhone 5 in September of Oktober plaats gaat vinden, heeft Apple al wel een order voor 15 miljoen iPhones bij de Chinese fabrikant Pegatron Technology neergelegd. Pegatron werkte eerder al aan de iPad.

Van wat we uit de geruchten uit Digitimes begrijpen is het trouwens nog onzeker of de merknaam inderdaad iPhone 5 zal zijn, of dat Apple toch kiest voor de iPhone 4GS. Een stap die het bedrijf al eerder nam bij de introductie van de iPhone 3GS. Toen leek de 3GS sterk op de 3, maar had deze wel enkele hardwareupgrades gekregen. Ook nu lijkt het erop dat de deal om een iPhone gaat die zeer sterk op de iPhone 4 lijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events