Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Vodafone en ID&T Lanceren Sensation 2011 App

ID&T en Vodafone zijn een samenwerking aangegaan met als eerste resultaat een speciale app voor het Sensation 2011 evenement van ID&T. Via de Sensation app blijf je op de hoogte van het laatste Sensation nieuws en kan je ook het programma volgen en backstage beelden bekijken.

Uiteraard is de app ook voorzien van een plattegrond van de locatie zodat je altijd kan zien waar de dichtstbijzijnde WC of bar is. De samenwerking is voor ID&T een goede manier om de bekendheid en de kwaliteit van haar evenementen te verbeteren terwijl Vodafone hoopt het mobiel internetgebruik verder te stimuleren.

Vodafone en ID&T hebben meer plannen voor party apps. Zo zullen de bedrijven ook apps lanceren voor Welcome to the Future, Mysteryland en Dirty Dutch. De Sensation App kan op iOS en Android gedownload worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.