GadgetGear.nl

SE Kondigt 20 Nieuwe Xperia Play Games Aan

Tijdens de E3 die volgende week in Los Angeles wordt gehouden, zal Sony Ericsson maarliefst 20 nieuwe Xperia Play games tonen. Onder die games is het langverwachtte vervolg op Guns’n’glory van het duitse HandyGames dat wij eerder deze week al onder de aandacht wisten te brengen.

Onder de nieuwe games zit ook Minecraft, een indie game waar ontwikkelaar Mojangg op de PC al waanzinnig succesvol mee is. De Xperia Play is het eerste toestel waar Minecraft op beschikbaar zal zijn en daarmee heeft SonyEricsson een zeer goede deal in handen. Naast Minecraft zullen 9 andere games exclusief op de Xperia Play gelanceerd worden.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten