Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

SE Kondigt 20 Nieuwe Xperia Play Games Aan

Tijdens de E3 die volgende week in Los Angeles wordt gehouden, zal Sony Ericsson maarliefst 20 nieuwe Xperia Play games tonen. Onder die games is het langverwachtte vervolg op Guns’n’glory van het duitse HandyGames dat wij eerder deze week al onder de aandacht wisten te brengen.

Onder de nieuwe games zit ook Minecraft, een indie game waar ontwikkelaar Mojangg op de PC al waanzinnig succesvol mee is. De Xperia Play is het eerste toestel waar Minecraft op beschikbaar zal zijn en daarmee heeft SonyEricsson een zeer goede deal in handen. Naast Minecraft zullen 9 andere games exclusief op de Xperia Play gelanceerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.