Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nyko Komt met Groothoeklens voor de Kinect

Hoewel menig gezin de Xbox 360 in een ruime woonkamer heeft staan, zijn er zat gamers die hem op een studentenkamer of zelfs slaapkamertje gebruiken. Niks aan de hand als je een potje Black Ops wilt spelen, maar wat als je de laatste Kinect game gekocht hebt? Accessoiremaker Nyko komt met een simpele oplossing.

Nyko heeft een setje groothoeklenzen ontworpen dat je over de Kinect sensor heen plaatst. Hierdoor kan de Kinect gamers in kleine kamers ook volledig in beeld krijgen. De Nyko Zoom gaat ongeveer drie tientjes kosten.

Het idee is overigens niet nieuw. In de tijd van de EyeToy van de Playstation 2, kwam Sony al met een opzet lens voor wanneer je Sports Kinetic wilde spelen. Sony had namelijk hetzelfde probleem, de camera kon de gamer anders niet volledig in beeld krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.