GadgetGear.nl

Netgear Lanceert Apps voor ReadyNas Systemen (iOS/Android)

Netgear heeft vandaag drie grote updates voor haar ReadyNAS Ultra Family producten aangekondigd. Één daarvan is een firmware update voor de ReadyNas waarmee bestandsoverdracht op de systemen tot 50% sneller moeten worden. De twee andere updates zijn een iOS en Android app. Ideaal voor HD content.

De ReadyNas apps geven direct toegang tot alle media en bestanden op de eigen servers, ongeacht waar je bent. Je kan niet alleen bestanden downloaden met de app, maar ook uploaden over een veilige verbinding. In tegenstelling tot Dane-Elec, die al eerder met apps voor haar NAS systemen kwam, moet je bij Netgear helaas wel betalen voor de downloads. Op iTunes kost de app €2,39.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten