Velen beschouwen MacOS als de bron van vernieuwing in de computerindustrie. Vandaag laat Microsoft zien dat ook dit bedrijf goed in staat is om met vernieuwende ideeën op de markt te komen. Windows 8 is zo’n idee en gaat er ongetwijfeld voor zorgen dat niemand meer een LCD scherm zonder multi-touch koopt.

Zoals je in de video hieronder kan zien, is Windows 8 duidelijk een OS dat gericht is op de tablet gebruiker. Je kan swiped lekker door de open programma’s heen en, het is mogelijk om ‘oude’ Windows programma’s te draaien in een soort van Windows Vista venster. Nouja, check de video en je bent weer volledig bij.

Update – Windows 8 ARM editie zal geen oude Windows software draaien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.