GadgetGear.nl

Apple Kondigt Volgende Week iOS 5 Aan

Als alles goed gaat, zal Apple volgende week iOS 5 aankondigen. iOS 5 is de opvolger van iOS 4 dat Apple een jaar geleden tegelijk met de nieuwe iPhone 4 aankondigde. Naast iOS zal Apple mogelijk ook hun nieuwe cloud diensten aankondigen. Naar verwachting gaan deze diensten schuil onder de naam iCloud.

iCloud zal MobileMe vervangen. Apple stopte eerder dit jaar al met de verkoop van MobileMe abonnementen. Het zal dan ook niet vreemd zijn als Apple aan de nieuwe iCloud dienst wel weer een abonnement zal hangen.

Over iOS 5 gaan momenteel heel veel geruchten rond. Zo zou iOS 5 onder anderen van widgets worden voorzien. Dit als antwoord op de populaire widgets van Symbian/Android en de Live Tiles van Windows Phone 7. Daarnaast gaat het gerucht dat Twitter in iOS 5 geïntegreerd zal zijn. Opvallend omdat Apple tot nu toe enkel met Google samen heeft gewerkt met Google Maps en YouTube.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten