Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Alle Details 3DS Systeemupdate

Komende dinsdag rolt Nintendo de langverwachte systeemupdate voor de Nintendo 3DS uit. Na deze update krijg je direct toegang tot de Webbrowser, Nintendo’s app store genaamd eShop en voor de fans, de enige echte Pokédex 3D. Voor vroege vogels heeft Nintendo ook nog een gratis 3D NES klassieker klaarsteen.

Deze grote update installeren is net zo makkelijk als de eerdere kleine update die Nintendo eerder dit jaar uitbracht. Ben je een tikkeltje onzeker? Geen probleem. We hebben een instructievideo onderaan dit bericht geplaatst.

Wanneer je de update binnen hebt, beschikt de 3DS vanuit het menu over de webbrowser en de eShop. In de eShop tref je de gratis app Pokédex aan. Met de Pokédex is het mogelijk om alle 150 Pokémon van de black en white versies in 3D te bekijken. Met de AR cards is het mogelijk om met de Pokémon op de foto te gaan.

Update je voor 7 juli, dan kan je ook de NES klassieker ExciteBike gratis downloaden. Deze game heeft uiteraard een 3D make-over ontvangen. Naast NES en DSi games bevat de eShop ook Game Boy klassiekers aan als Super Mario Land, Alleyway en Tennis. Deze titels moet je natuurlijk wel voor betalen. Iedere donderdag zal Nintendo nieuwe games toevoegen.

De browser die Nintendo op de 3DS plaatst is trouwens in staat om 3D afbeeldingen weer te geven. Hoe dit in zijn werk gaat en welke sites hiervoor geschikt zijn, zoeken we natuurlijk voor je uit. Nintendo zal ook SpotPass updaten. Je kan hiermee content van publieke hotspots downloaden. Nintendo zal in de toekomst ook videobeelden via SpotPass gaan leveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.