Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Update 3DS Komt 7 Juni

Hij is wat vertraagd, maar op 7 juni kunnen we eindelijk met de 3DS online. Inderdaad, Nintendo heeft eindelijk een vaste datum geprikt waarop het bedrijf de eerste grote update voor de 3DS uit zal rollen. Een browser is overigens niet het enige dat het bedrijf toe zal voegen, want ze lanceren dan ook de e-shop.

De e-shop is de nieuwe app store van Nintendo waar je DSiWare titels kan downloaden. Zowel oude als nieuwe titels voor de DSi als nieuwe van de 3DS. Ook zal het dan mogelijk zijn om je ouder games van de DSi over te zetten naar de 3DS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.