Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sony Komt met 7.1 Headset voor Playstation 3

Sony heeft aangegeven dat het bedrijf in het najaar in Amerika de Wireless Stereo Headset zal lanceren. Het gaat om een bluetooth headset voor de Sony Playstation 3 die een virtuele 7.1 surround sound moet produceren. Het ontwerp sluit aan bij dat van de Playstation 3 Slim modellen.

De headset is voorzien dan een uitschuifbare microfoon met bijpassende mute knop en wordt geleverd met USB dongel omdat de Bluetooth zender in de PS3 geen audio kan versturen. De resterende accutijd van de headset kan op de Playstation 3 worden afgelezen. Sony gaat $99,99 voor het ding vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.