Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Rockstar Lanceert L.A. Noir

We hebben er al veel over geschreven, maar vanaf vrijdag is de nieuwe game L.A. Noir van Rockstar Games te koop. L.A. Noir is niet alleen een freeroaming game (zoals je die van Rockstar mag verwachten), maar brengt ook een hoop nieuwe technieken met zich mee waarmee met name de karakters in L.A. Noir echter moeten worden dan ooit tevoren.

In L.A. Noir speel je Cole Philps, (voor de verandering) de goodguy in de game. Je speelt een detective bij de LAPD tijdens de jaren 40. De periode dat L.A. overspoeld werd door de Italiaanse maffia. Je krijgt de ene zaak naar de andere en zal, door de zaken goed op te lossen, steeds verder komen in je carriere. Inderdaad, L.A. Noir is een game waarin je niet klakkeloos aan het schieten gaat (maar dat kan wel).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.