Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nintendo Kondigt Resident Evil: The Mercenaries 3D Aan (3DS)

Nintendo heeft een nieuwe distributieovereenkomst met Capcom getekend voor Resident Evil: The Mercenaries 3D. Met andere woorden, binnenkort zorgt Nintendo ervoor dat we Resident Evil: The Mercenaries in 3D kunnen beleven. Wij speelden Resident Evil: The Mercenaries 3D al op het preview evenement en waren in eerste instantie niet echt onder de indruk.

Hoewel wij een erg vroege versie van de game speelden, was het destijds nog erg lastig om de besturing goed onder de knie te krijgen. Inmiddels zijn we natuurlijk al heel wat maandjes verder en dat maakt ons op mijn minst nieuwsgierig naar hoe Capcom de game heeft afgemaakt.

Het spel bevat aangepaste stages uit Resident Evil 4 en Resident Evil 5, en laat spelers in een race tegen de tijd zoveel mogelijk vijanden verslaan voordat de timer op nul staat. Hij bevat ook een online co-op modus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.