Netgear Introduceert Eerste Dual-Core Modem/Router

Als zelfs de bouwers van routers er brood in zien, dan weet je het; Dual Core is hot. Netgear introduceerde vandaag dan ook de N600 Wireless Dual Band Gigabit ADSL2+ Modem Router (DGND3700). Haar eerste modem/router voor thuis met een stevige 400Mhz dual-core processor. Daar mag je natuurlijk wel wat van verwachten.

Met zijn nieuwe dual-core processor volgt de DGND3700 de succesvolle, (maar nu tragere) WNDR3700 op. Ook deze router is in staat om een 802.11n dual band netwerk (2.4 GHz en 5 GHz) op te bouwen wat handig is voor dataverslindende HD videostreams. Daarnaast kan er een gasten en privénetwerk worden ingericht. De vier giabit poorten zorgen dat bedrade computers en andere hardware op maximale snelheid data kunnen verzenden en ontvangen.

De DGND3700 biedt ook ondersteuning voor ReadyShare. Via de twee USB poorten is het mogelijk om media in het netwerk te delen, eventueel via DLNA. Voor bezorgde ouders is er parental control. De DGND3700 gaat €149,95 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “Netgear Introduceert Eerste Dual-Core Modem/Router”

  1. Toen ik de titel las, werd ik geprikkeld. Toch vraag ik me af in hoeverre dual-core in deze tijd echt nog nodig is. Ik haal bijna mijn maximale snelheid via mijn bestaande router. Kan me niet voorstellen dat ik die snelheid nog zou kunnen verbeteren.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram