Morgen L.A. Noir Presentatie in Amsterdam

Wil jij morgen al met L.A. Noir van Rockstar Games spelen en de game exact om middernacht in de gleuf van jouw eigen Xbox 360 of Playstation 3 kunnen steken? Rockstar organiseert een speciale gelegenheid in de Westerkerk in Amsterdam, waar het precies om middernacht ook de verkoop van L.A. Noir zal starten.

Tijdens deze avond (die start om 22:00 uur) zullen Schrijver Dirk van Weelden en zijn zoon Ruben een live review van de game geven. Hierna vertellen Willem Velthoven (directeur Mediamatic) Erik Schilp (algemeen directeur Nationaal Historisch Museum) en Onno Bos (Rockstar Games) wat meer over het belang van games in verhouding tot films wanneer het over geschiedenisbeleving gaat. Tot slot zal het om 0:00 uur mogelijk zijn om één van de eerste 200 L.A. Noir titels aan te schaffen.

Wie thuis blijft hoeft zich geen zorgen te maken. Ook GadgetGear zal morgen een review van L.A. Noir publiceren, want ook wij zijn al druk aan het gamen. Man, man, man… 3 discs aan content. Dat gaan we nooit halen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.