Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Mimics Dash, de Ultieme Autoradio voor iOS Eigenaren

Vanmorgen ontvingen we een tip over een wel hele stoere autoradio. De Mimics Dash. De Mimics Dash is in feite een groot touchscreen dat het scherm en de aansturing van een iPhone (of iPod Touch) overneemt. Hierdoor kan je op een veilige manier van je navigatie apps gebruikmaken en ook nog eens de telefoon aannemen.

Om met de Mimics Dash te werken, moet de iPhone wel op drie manieren verbinding leggen. Via bluetooth voor de oontrols, via de dock connector voor de schermweergave en via de koptelefoonplug voor het geluid en de microfoon. Bluetooth stel je de eerste keer in en daarna is het natuurlijk enkel een kwestie van twee snoertjes aansluiten. Naast de Mimics Dash heb je overigens nog wel een versterker nodig. Deze zit er niet standaard bij. Ook moet je de iPhone jailbreaken om de Mimics drivers te installeren. Het kost wat moeite, maar dan heb je ook wat.

Eén reactie

  1. Klinkt ingewikkeld, maar toch ook wel heel gaaf hoor. Het is alleen jammer dat er een jailbreak voor nodig is. Is het inbouwen van zoiets moeilijk? Ik zag dat de prijzen nogal uiteenlopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.