Arjan Olsder
Arjan Olsder

Mensen Gebruiken iPad 2 Nauwelijks voor Foto’s… Goh!

Er zijn soms van die momenten dat je in eerste instantie denkt dat mensen enkel proberen open deuren in te trappen. Wanneer blijkt dat er toch een onderzoek achter zit, kunnen we het toch niet laten om het verhaal wat meer aandacht te geven. Zo bewijst Electricpig ons dat de iPad 2 nauwelijks gebruikt wordt voor fotografie.

Dat de iPad 2 blijft liggen wanneer er een foto gemaakt moet worden is natuurlijk verre van vreemd. Hij is immers waanzinnig groot en de kwaliteit van de camera is om te janken. Zelfs de iPhone 4, wat toch oudere hardware is, is beter in staat een fatsoenlijk plaatje te schieten. De reden hiervoor is natuurlijk de anorexiarace. Wij consumenten willen onze tabletjes gewoon zo dun mogelijk en daar mag de kwaliteit best onder leiden.

ElectricPig onderzocht de logbestanden van Flickr en kwam dus tot de ontdekking dat er maar 12.570 foto’s met een iPad 2 gemaakt zijn terwijl men al 51 miljoen iPhone foto’s geüpload heeft. Dagelijks schieten slechts 22 mensen een foto met hun iPad tegenover 4.391 die met de iPhone een foto schieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.