KingMax Introduceert ’s Werelds Eerste 64GB MicroSD

Het voordeel van de MicroSD kaart is dat deze kaart erg klein is en daarom handig voor telefoonmakers die niet teveel ruimte aan een slot voor geheugenkaarten willen verliezen. Het nadeel is echter dat de ontwikkeling van grotere capaciteiten vaak op zich laat wachten. KingMax komt nu als eerste met een 64GB MicroSDXC kaart.

Om de concurrentie meteen het nakijken te geven, heeft KingMax meteen een class 6 kaart gemaakt. Wanneer je met je toestel FullHD kan filmen, moet het geheugen snel genoeg zijn om al die beelden op te slaan. Class 6 is hiervoor het minimum.

Ren nou niet meteen naar de winkel om een KingMax te kopen. Er zijn twee dingen waar je rekening mee moet houden. Ten eerste is KingMax momenteel alleen in de Amerikaanse schappen te vinden. Ten tweede kunnen de meeste toestellen 16 tot 32GB aan. De kans is dus groot dat je niet de volle 64GB kan gebruiken en dat zou natuurlijk jammer zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram