Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Interessante Pre-Order Actie voor Ocarina of Time (3DS)

Nintendo maakt het pre-orderen van de nieuwe Zelda game ‘Ocarina of Time’ wel heel interessant voor 3DS bezitters. Gamers die een pre-order doen voor Ocarina of Time krijgen de game in een speciale, gelimiteerde, gouden verpakking. Daarnaast stopt Nintendo als bonus een poster op A2 formaat in het doosje.

Ocarina of Time was in de originele uitvoering al een klassieker en in de demonstratie die wij tijdens het 3DS launch event hadden, wat het één van de mooiste games op de 3DS. Dit is dus typisch zo’n veelbelovende game die je in je collectie moet hebben. 17 Juni ligt hij in de winkel. Wij kunnen er in ieder geval niet op wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.