Ooit van GeoCaching gehoord? Het is een sport waarbij je met een GPS op pad gaat om caches te zoeken. Dat zijn doosjes die ergens verstopt zijn en allerlei dingen bevatten. Jij haalt er iets uit en stopt iets terug voor de volgende schatzoeker. Het is een sport die wereldwijd door velen beoefend wordt en met de nieuwe apps van Garmin een stuk toegankelijker zal worden.

De gratis apps zijn verbonden met OpenCaching, een online community van mensen die zich met GeoCaching bezighouden. Via de apps raadpleeg je de inmiddels gigantische database van deze community en zie je meteen of er een cache bij je in de buurt is. Download de iPhone of de Android versie.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.