GadgetGear.nl

Club Nintendo Leden Opgelet

Sinds 1 April heeft Nintendo de algemene voorwaarden van de Club Nintendo dienst aangepast. Deze moet je voor 31 mei accepteren. Iedereen die dat niet doet verliest toegang tot Club Nintendo en de verzamelde sterren. De sterren zijn een virtuele munteenheid waarbij je bij Nintendo merchandise en games (door omzetting in Nintendo Points) aan kan schaffen.

Bij het inloggen op de Club Nintendo website zal het bedrijf je al meteen vragen of je de nieuwe voorwaarden wilt accepteren. De veranderingen worden mede veroorzaakt door de bredere mogelijkheden van de 3DS. Hiervoor gaat het bedrijf meer gegevens verzamelen.

De heren van Cheap Arse Gaming hebben trouwens ook een mening over de nieuwe voorwaarden.

1 reactie

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten