GadgetGear.nl

Bing, de Nieuwe Zoekmachine voor Blackberry

Eigenaren van nieuwe BlackBerry toestellen zullen misschien even vreemd opkijken, maar Microsoft en Research in Motion hebben een deal gesloten waarbij Microsoft’s Bing alle zoek en locatiediensten aan RIM zal leveren. Je zoekt en navigeert voortaan dus met Bing in plaats van (bijvoorbeeld) Google. Naast het zoeken en navigeren met Bing, zal het ook mogelijk […]

Eigenaren van nieuwe BlackBerry toestellen zullen misschien even vreemd opkijken, maar Microsoft en Research in Motion hebben een deal gesloten waarbij Microsoft’s Bing alle zoek en locatiediensten aan RIM zal leveren. Je zoekt en navigeert voortaan dus met Bing in plaats van (bijvoorbeeld) Google.

Naast het zoeken en navigeren met Bing, zal het ook mogelijk zijn om gesproken zoekopdrachten te geven en kortingen te krijgen via Bing Deals. Helaas zijn die diensten van Bing nog niet actief in Nederland waardoor we er mogelijk weinig van te zien krijgen. Deze aankondiging kwam van Steve Ballmer die zelf op het BlackBerry World Congress in Orlando was.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.