Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

AppEvent: Square9 (iPad)

Voor de rekenaars onder ons heeft het Nederlandse GraafICT een leuke nieuwe app beschikbaar gesteld onder de noemer Square9. Het bedrijf combineerde Tetris met hoofdrekenen wat een zeer interessante game heeft opgeleverd. Je moet stukjes met getallen namelijk op de juiste plek neerleggen.

Deze stukjes vallen van boven naar beneden en moeten geplaatst worden voor ze uit het zicht raken. Weet je een vierkantje te vormen, dan verdwijnt deze en krijg je extra punten. De app is zeker ook handig voor kinderen in het basisonderwijs om het hoofdrekenen goed bij te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.