Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

AppEvent: Sjoelen (iPhone/iPad)

Ons koude kikkerlandje is verantwoordelijk voor een aantal sporten die bijna nergens anders beoefend worden. Sjoelen is daar één van en dat kan nu ook op de iPhone en iPad. De Nijmeegse ontwikkelaar Curly Brace Publishing stelt vandaar haar game Sjoelen gratis beschikbaar voor het AppEvent.

De oplettende AppEvent fans zullen het misschien wel door hebben, maar het is niet de eerste keer dat deze sjoel app gepromoot wordt. In Januari 2010 kwam deze game ook al voorbij, alleen toen nog zonder ondersteuning voor de iPad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.