Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

AppEvent: Motion Fitness (iPhone)

Met Motion Fitness heeft ook de iPhone een eigen fitness app. Daarbij moet je niet teveel aan een Wii Fit of Move Sports denken, maar meer aan een soort van geavanceerde stappenteller. Op basis van de bewegingen van het toestel, zal de app van Silver Fox een aanname maken van de intensiteit van de bewegingen.

In totaal kan Motion Fitness zes (Jumping Jacks, Mountain Climber, Burpee, Bicycles, Lunges en Jump Squats) verschillende oefeningen bijhouden waarbij de stem in de app je zal begeleiden. Heb je hulp nodig, dan zal de app video’s van YouTube tonen waarin exacte uitleg gegeven wordt. Vandaag is de app gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.