Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

AppEvent: IceCube Adventures (iPhone/iPad)

Het is de eerste dag van Mei en vandaag trapt dan ook het Nederlandse App Event af. Met andere woorden, elke dag krijg je een gratis iOS app van Nederlandse bodem voor je kiezen. Vandaag is het de game IceCube Adventures voor de iPhone, iPod Touch en iPad. De game is gemaakt door van Little White Elephant.

IceCube Adventures (iPhone | iPad) is een 2D platform game met best leuke graphics met, zoals ze zelf aangeven, een uniek one-touch control gameplay en hoewel er vast heel goed over de gameplay is nagedacht, maakt het de game ook meteen een stuk moeilijker danwerl frustrerender. Het moet je dus maar net liggen en dat is wat ons betreft een gemiste kans.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.