Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

AppEvent: Do (iPhone)

Vandaag geeft ontwikkelaar Glenn Chiu de app Do weg. Do is een taskmanager voor de iPhone waarbij het grafische ontwerp van de app een belangrijk aspect is. De interface voelt alsof Apple de app op deze manier ontworpen zou hebben. Hierdoor zou je geen problemen mogen ondervinden in het werken met de app.

Iets anders dat opvalt is de integratie met andere diensten. Zo kan je een dropbox account aan Do koppelen om backups online op te slaan. Ook is het mogelijk om taken te delen via Facebook en Twitter. Om taken toe te voegen buiten de app om, kan je taken via E-mail en SMS insturen. Vandaag is Do gratis voor de iPhone en iPod Touch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.